Zakup i održavanje

Square 43 - idealno mesto
za život i rad

U okviru stambeno poslovne zgrade Square 43 nalaze se brojni lokali i poslovne prostorije koje dajemo u zakup. Među našim zakupcima su vodeće domaće i međunarodne kompanije koje se bave pružanjem profesionalnih usluga, dizajniranjem nameštaja, farmacijom, informacionim tehnologijama i dr.

Svim zakupcima našeg poslovnog prostora nudimo mogućnost tekućeg i investicionog održavanja.

Ukoliko želite da saznate više o raspoloživosti prostora, uslovima zakupa i dodatnim uslugama – slobodno nas kontaktirajte.

Drugi
o nama

Iskrena i transparentna komunikacija od početka do kraja, komunikacija sa samim investitorima, otvorenost ka kompromisu i podrška tako da su svi na dobitku.
Veoma brzo smo sklopili dogovor sa Milanom u kojem su sva naša očekivanja ispunjena, i veoma se radujemo useljenju u našu novu kancelariju u avgustu.

Miljan Tekić

Co-Founder @ Tenderly

Nakon saradnje duže od godinu dana možemo sa velikim zadovoljstvom zaključiti da se ista odvija u skladu sa potpisanim ugovorima a dosta toga se rešava nevezano za ugovor uz obostrano razumevanje.Nadamo se uspešnom nastavku saradnje.

Nikola Radaković

Izvršni direktor @ Kvadra design d.o.o

Vrlo profesionalan i srdačan odnos od strane investitora i poštovanje svih dogovora u skladu sa Ugovorom i predviđenom roku. Veoma požrtvovani prema svojim klijentima i spremni da u svakom trenutku izađu u susret i pomognu sve što je potrebno tako da se zaista osećate sigurno, što se u današnje vreme jako retko sreće. Draga Marija i Milane, hvala najlepše na svemu i mi smo presrećni da smo imali tu sreću da naiđemo na ljude kao što ste vi i imamo kancelariju u vašem prostoru koji je za svaku pohvalu. Radujemo se našem useljenju i sigurni smo da ćemo sarađivati još dugi niz godina.

Jelena Cekić

@ Makpharm