SAVETODAVNE USLUGE

Pomažemo investitorima da donesu prave odluke

Savet iz "prve ruke"

Izgrađeno
na dobrim temeljima
trajaće večno.

Potencijalnim investitorima i saradnicima nudimo mogućnost da pod jednim krovom, diskretno, jednostavno, ekonomično i brzo dođu do realizacije svoje ideje.

Kao iskusni investitori i sami smo prošli kroz sve faze razvoja različitih građevinskih projekata, od izrade idejnog rešenja, prikupljanja finansijskih sredstava, izbora i kupovine lokacije, dobijanja neophodnih dozvola, do projektovanja i komercijalizacije projekata. Zato su nam dobro poznati svi izazovi sa kojima se investitori mogu susretati, kao i načini njihovog prevazilaženja i predupređivanja, kako ne bi došlo do neplaniranih troškova ili probijanja rokova.

Investicioni projekti

Među našim klijentima nalaze se i oni koji prvi put investiraju, kao i iskusni investitori koji traže nove poslovne prilike i projekte.

Naš pristup podrazumeva da najpre pažljivo saslušamo potrebe i identifikujemo mogućnosti ulaganja. Na osnovu ovih uvida preporučićemo adekvatan tim eksperata i spoljnih saradnika čije znanje i iskustvo najviše odgovara tipu projekta, nezavisno od toga da li je u pitanju izgradnja porodične kuće, stambenog, komercijalnog ili poslovnog objekta.

Pravne usluge

Rešavanje svih pravnih pitanja koji mogu proizaći iz različitih građevinskih projekata je sastavni deo naše zaokružene usluge. Bilo da je u pitanju dobijanje građevinskih i upotrebnih dozvola, rešavanje pitanja vlasničkih odnosa, izrada kupoprodajnih ugovora, vođenje postupka restitucije, naš tim pravnika je verziran da vam pruži svu neophodnu podršku.

Savetovanje u vezi sa izgradnjom i upravljanjem građevinskim projektima

Oslanjajući se na dobro poznavanje prilika u oblasti izgradnje nepokretnosti u Srbiji i na znanje naših saradnika, arhitekata, inženjera, pravnih i poslovnih savetnika u mogućnosti smo da pružimo celovitu i efikasnu savetodavnu uslugu. Za bilo koju vrstu projekata, od gradnje rezidencijinih, do komercijalnih ili hotelskih objekata, i u svim fazama procesa počevši od idejnog projekta, izbora lokacije, investiranja, dobijanja neophodnih dozvola do same izgradnje.

Upravljanje nepokretnostima

Budući da i sami upravljamo nepokretnostima, naše klijente možemo adekvatno posavetovati i u pogledu tekućeg i investicionog održavanja, obezbeđenja objekata i zakupa nepokretnosti

Projektovanje i arhitektura

Radeći na različitim građevinskim projektima, imali smo priliku da sarađujemo sa brojnim arhitektama i studijima. Upoznali smo se sa njihovim portfolijima i načinom rada. Sve ovo pomaže nam da procenimo i preporučimo arhitektonski studio sa adekvatnom ekspertizom i pristupom za svakog od naših klijenata.